سفارش تبلیغ
صبا ویژن
فروتنی، زیور دانش است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :51
بازدید دیروز :56
کل بازدید :165029
تعداد کل یاداشته ها : 1266
04/2/26
4:34 ص
مقالةآشنایی با سیالات در علم مکانیک سیالات

مقالةآشنایی با سیالات در علم مکانیک سیالات

دانلود مقالةآشنایی با سیالات در علم مکانیک سیالات

مقالةآشنایی با سیالات در علم مکانیک سیالات
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 17 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19

مقالةآشنایی با سیالات در علم مکانیک سیالات

فهرست:

معرفی علم مکانیک سیالات

تاریخچه

سیالات

استاتیک سیالات

جریان با سطح آزاد

مکانیک سیالات محاسباتی

سیال در علم مکانیکی

مواد بینگهام

انواع سیالات

حرکات انواع سیالات

تغییر فشار در یک سیال

تغییر فشار با ارتفاع در یک سیال استاتیک تراکم‌پذیر

دینامیک سیالات

مشخصه‌های جریان

خط جریان

حجم کنترل

معادله برنولی


 

معرفی علم مکانیک سیالات

مکانیک شاره‌ها یا مکانیک سیالات یکی از شاخه های مکانیک محیط‌های پیوسته است. مکانیک سیالات هم با همان اصول مربوط به مکانیک جامدات آغاز می‌شود، ولی آن‌چه که سر انجام آن دو را از هم متمایز می‌سازد، این است که سیالات بر خلاف جامدات قادر به تحمل تنش برشی نیست. با دانستن این مسئله می‌توان معادله‌هایی را برای تحلیل حرکت این مواد طرح‌ریزی کرد. به جز چند اصل اساسی مکانیک سیالات، بقیه? اصل‌های آن به صورت تجربی استخراج و استفاده می‌شود.

با توجه به این که استاتیک و تحرک شاره‌ها در طبیعت ، صنعت و زندگی روزمره انسان کاربرد فراوان دارد، لذا دانشمندان آزمایشهای گسترده و اغلب مبتکرانه را در این زمینه ترتیب می‌‌دهند. این آزمایشها بیشتر کاربرد صنعتی دارند و همین امر سبب ایجاد علمی ‌به نام مکانیک سیالات شده است. لازم به ذکر است که مکانیک سیالات محاسباتی ، در صنایع هوایی و ساخت سفینه‌های فضایی کاربرد دارد، به همین دلیل نیاز به تحقیقات و پژوهشهای علمی ‌و عملی در مکانیک سیالات وجود دارد.

تاریخچه 

 تا اوایل قرن بیستم مطالعه سیالات را اساسا دو گروه هیدرولیک‌دانان و ریاضیدانان، انجام می‌‌دادند. هیدرولیک‌دانان به صورت تجربی کار می‌‌کردند، در حالی که ریاضیدانان توجه خود را بر روشهای تحلیلی متمرکز کرده بودند. آزمایشهای وسیع و اغلب مبتکرانه گروه اول اطلاعات زیاد و ارزشمندی را در اختیار مهندس کاربردی آن روز قرار می‌‌داد. البته به علت عدم تعمیم یک نظریه کارآمد این نتایج دارای ارزش محدودی بودند. ریاضیدانان نیز با غفلت از اطلاعات تجربی مفروضات آن چنان ساده‌ای را در نظر می‌‌گرفتند که نتایج آنها گاه بطور کامل با واقعیت مغایرت داشت.

دانلود مقالةآشنایی با سیالات در علم مکانیک سیالات